NİĞDE / MERKEZ - Necip Fazıl Kısakürek Anaokulu

Ekm

Tübitak bilim söyleşileri kapsamında Ekoloji ve Çevre konularını Prof. Dr. Erdoğan ÇİÇEK hocamızın keyifli sunumu ile dinledik. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Niğde Afad Uzmanlarımızla okulumuzda yangın, deprem tahliye tatbikatlarını uygulamalı olarak yaptık. Teşekkürler Afad

Ekm

Teneffüslerde ve derslerimizde sihirli labirent oyunumuzla hem strateji geliştiriyoruz hemde takım olmanın önemini anlatıyoruz. Eğlenerek öğreniyoruz.

Ekm

4-E Sınıfından Toprak Sena KONAR sırtüstü yüzmede İl Birincisi, Kurbağalamada İl İkincisi olarak bizleri gururlandırmıştır. Kendisini tebrik ediyoruz

Ekm

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulumuz Harezmi Projesi kapsamına alınmıştır. Hayırlı olsun

Ekm

Afad İl Müdürlüğümüzün deprem simülasyon tırını 4. Sınıf öğrenci ve öğretmenlerimizle ziyaret ettik. Deprem farkındalığı bilinci eğitimini aldık. Afad müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarına Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tetkitçisi Erkan AGAN eğitimleri ile ISO 9001:2015 belge alma çalışmalarına başlamıştır.

Okulumuzda 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı düzenledik

Eyl

Da Vinci köprüsü ve kubbemizi Bilsem Öğretmeni Serdar Akmeşe ile gerçekleştirdik. Denge parça bütün prçalarını yaptık. Çok eğlendik. Teşekkürler!!

Eyl

İlköğretim haftası etkinliklerine tüm sınıflarımızda robotlarla okul kuralları etkinliği yaptık. Çok eğlendik. Robotlarla çalışmalarımız devam edecek